Materielhuset A/S solgt til Profil Værktøj A/S

Materielhuset A/S solgt til Profil Værktøj A/S

Materielhuset A/S, med hovedkontor i Havdrup på Sjælland, leverer stilladser i aluminium og stål, stiger og byggepladshegn til grossister og udlejningsvirksomheder i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Island og Færøerne. Derudover har virksomheden egenproduktion af stilladstraller på en fabrik i Jylland, ligesom der er salgskontorer i både Falkenberg og Göteborg i Sverige. Materielhuset havde i 2018 et EBITDA på DKK 12.5 mio. og 10 ansatte. 

Direktør i Materielhuset Tommy Ulrich fortsætter i det nye set-up som salgsdirektør og aktionær, mens Materielhusets stifter og hovedaktionær Finn Paulsen udtræder af den daglige drift, men fortsætter som bestyrelseformand for begge virksomheder.

Profil Værktøj A/S leverer skærende værktøj til trælaster, værktøjscentre, håndværkerbutikker og sliberier primært i Danmark. Profil Værktøj er ejet af Kasper Christensen og to medarbejdere. I forbindelse med købet udvides ejerkredsen med Tommy Ulrich og med Profil Værktøjs tidligere ejer Torben Sørensen, der tillige tiltræder som indkøbs- og projektchef. Profil Værktøj ønsker med købet at blive en bredere dækkende leverandør til branchen, og håber at Materielhusets set-up kan bringe Profil Værktøj ud på de øvrige nordiske markeder.

Jyske Bank har finansieret købet for Profil Værktøj.


Sesam Partners rådgav sælger og gennemførte en struktureret salgsproces med en række interesserede købere fra Danmark, Skotland, Holland, Norge, og Sverige. Salget blev gennemført på under 3 måneder.